zoek
NL FR
print
Topchefs koken gezond

Topchefs koken gezond

met Sana-tips van Sandra Bekkari

Lekker en gezond eten en genieten op topniveau kan voortaan ook thuis! Een boek vol overheerlijke recepten, gezondheidstips en handige weetjes.

‘Gezond’ en ‘superlekker’: 15 topchefs bewijzen dat die twee perfect matchen! David Bertolozzi, Matthieu Beudaert, Stéphane Buyens, Olly Ceulenaere, Bernard Claessens, Dave De Belder, Kwinten De Paepe, Bart Desmidt, Patrick Devos, Frederick Dhooge, Thomas Locus, Lieven Lootens, Peter Maertens, Giovani Oosters en Frederick Schaffrath gingen de uitdaging aan.

In dit boek presenteren zij 60 creatieve en haalbare gerechten - van hapje tot toetje - op basis van gezonde producten en superfoods die je een ‘boost’ geven. Voor elk wat wils: een tartaar van makreel met munt en bietjes, een tatin van asperges, parelhoen, en een mimosa van kiwi, kaki, ananas en physalis met een mangocoulis om af te sluiten. Of carpaccio van coquilles, koolvis uit de oven, en jonagold en granny smith met yoghurt...

De chefs, allen Sana Member Chef, worden daarbij geïnspireerd door de Sana-principes van voedingsdeskundige Sandra Bekkari. Sana staat synoniem voor een optimale gezondheidspreventie waarbij maximaal genieten van gezonde en pure voeding centraal staat.

Met tal van interessante lifestyle en producttips biedt Sandra Bekkari in dit boek een houvast om te werken aan een gezond leefpatroon. En je komt alles te weten over de ingrediënten op je bord. Bijvoorbeeld dat komkommer vochtafdrijvend werkt en dat Ibericoham veel gezonde vetten bevat.

Laat het u smaken!

Topchefs koken gezond is een uitgave van Stichting Kunstboek.
ISBN 978-90-5856-374-3
Adviesprijs: 24,95 euro.
Verschijning: april 2011.

Topchefs koken gezond is o.m. te koop via Standaard Boekhandel en Fnac, en is eveneens verkrijgbaar in de Sana Member Restaurants.

U kunt ook een boek aanvragen en afhalen in het Sana-kantoor te Waregem (Zultseweg 62/02) tijdens de kantooruren (9u00 – 12u00 en 13u15 – 17u30)