zoek
NL FR
print

De Sana Academy is het kenniscentrum van Sana dat instaat voor de verdere ontwikkeling van het Sana-concept.


De Sana-consulenten volgen studies en publicaties op de voet, staan in contact met professoren en wisselen regelmatig kennis uit
omtrent evoluties op het vlak van voeding en gezondheid.  


De Sana-consulenten zijn gediplomeerde voedingsdeskundigen en/of diëtisten die intern worden opgeleid en regelmatig worden bijgeschoold volgens het Sana-concept. Zij wisselen onderling ervaringen uit, wat ten goede komt aan de kwaliteit van het Sana-concept en de begeleiding van hun klanten/patiënten, om hen de meest up-to-date informatie te bezorgen en hen de meest optimale oplossingen te bieden voor een gezond eetpatroon en een betere levenskwaliteit.

 

Sandra Bekkari
 (°1973) is oprichter van Sana. Sandra is al jarenlang gepassioneerd door gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Sandra behaalde het diploma voedingsleer en orthomoleculaire voedingsleer en specialiseerde zich in voeding voor kinderen. Daarnaast rondde ze de opleiding Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit Nederland met succes af.

Vanuit haar studies en praktijkervaring ontwikkelde Sandra Bekkari een eigen concept om mensen te coachen naar een evenwichtig en gezond leven: zij is de architect van het Sana-concept.

Sandra is tevens auteur van de boeken 'Gezond & Slank' (2010), 'Topchefs koken gezond' (2011) en 'Nooit meer diëten' (2015)?