zoek
NL FR
print

Sana is een voedingsadviesbureau dat mensen objectief wil informeren over voeding en hen succesvol wil begeleiden naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Wij begeleiden zowel particulieren als bedrijven.

Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van de noodzaak van gezond eten, wordt de stap nog te weinig gezet omwille van de associatie met saai, niet lekker en weinig eten. Sana bewijst dat het anders kan.

Sana werd opgericht door Sandra Bekkari. Zij tekende het Sana-concept uit dat u succesvol begeleidt naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl. Sandra publiceerde reeds enkele boeken en beveelt deze graag aan.

De Sana-consulenten, allen gediplomeerde voedingsdeskundigen en/of diëtisten, worden geselecteerd op basis van hun kennis en kwaliteiten, intern opgeleid en op regelmatige basis bijgeschoold volgens het Sana-concept.

Sana werkt ook samen met topchefs (Sana Member Restaurants) die toepassen wat wij dagdagelijks verkondigen: dat gezond eten perfect samengaat met smaakvol, culinair en gezellig genieten. Iedere chef gebruikt zijn eigen creativiteit om gerechten volgens de Sana-principes op de eigen restaurantkaart te zetten.